Vážení zákazníci,

od 21.9. do odvolání nepřijímáme objednávky na sladké pečivo, tyčinky a žitnou cihlu.

Děkujeme Vám za pochopení.

 

 

 

Hledáte zaměstnání na plný nebo zkrácený úvazek?

Něco pro Vás určitě najdeme ...    volná pracovní místa

 

 

 

 

Přejeme Vám krásné Velikonoce Otevřeno máme do čtvrtku 29.3. a pak od úterý 3.4. .

A jako vždy se těšíme na Vaše objednávky, které přijímáme alespoň 3 dny před vyzvednutím

Veselé Velikonoce

 

 

Proč naše cereální výrobky nepřibarvujeme a proč pro Vás pečeme kvasový chléb mouřenín s celozrnou žitnou moukou, žitnou cihlu, kvasový moravský chléb z tmavších (výše vymletých biologicky hodnotnějších mouk) nebo chlebový dalamánek bez tuku.... aneb něco na oblíbené novoroční dietní téma   Převzato z časopisu "TÉMA" č.1/2018, kde byly "dietní lži" uveřejněny v návaznosti na zajímavý rozhovor s MUDr.Michalem Vráblíkem, Ph.D., mj.odborným garantem iniciativy Vím co jím a piju.

Celý text článku "Největší dietní lži" je uveřejněn na našich fb stránkách f


 Vážení a milí zákazníci, děkujeme Vám za přízeň a přejeme Vám do nadcházejícího roku nejen abychom Vám stále stejně dobře chutnali, ale především mnoho zdraví a štěstí.

vše dobré do nadcházejícího roku Vám přejeme...

 


   Nákup v podnikové prodejně můžete zaplatit také platební kartou.

 

Změna prodejní doby:

pondělí až pátek 6:00 - 17:00

soboty, neděle a svátky zavřeno.

 

Vážení obchodní přátelé, vážení zákazníci, Vaše dotazy z poslední doby na „díry v chlebu" nás přiměly sepsat následujících několik řádků k jejich objasnění.

Jistě vzpomínáte, že loňský rok byl v období zrání pro obilí příznivý, sluněčný a teplý, což mělo za důsledek sklizeň mimořádně kvalitní potravinářské pšenice s extrémním obsahem lepku. A právě v současné době tzv.posklizňové dozrávání obilí kulminuje. Kvalita a obsah lepku jsou jedním z určujících vlivů na kvalitu výsledného výrobku, ale jak jistě víte ze zkušenosti, když je všeho moc, je to příliš...  Nebudu Vás zatěžovat detailními informacemi, jen podotknu že ani náš dodavatel mouky, ani naše pekárna nepoužíváme zlepšující přípravky, krom toho pečeme z tradičních kvasových těst, které ručně zpracováváme. A tak se nám „bujný lepek" občas vymkne kontrole a v některých případech způsobí až extrémní pórovitost finálního výrobku - chleba. Výskyt zvýšené pórovitosti chleba se snažíme eliminovat drobnými úpravami ve výrobním postupu, ale kvůli zachování složení chleba a zachování jeho statusu přírodního kvasového chleba se bráníme používání zlepšujících přípravků doporučených k ovlivnění lepku a jeho vlastností. A především kvůli Vám, vážení zákazníci, abyste věděli co jíte...  a že jíte zdravě...


Rozšířili jsme nabídku pečiva o něco pro Vaše zdraví. ZRNĚNKA je houstička se semínky dýně, slunečnice a lnu s přídatkem celozrnné žitné mouky.


Najdete nás nově též na facebooku  f


Šetříme Vám kredit ...  dovoláte se k nám i v síti T-mobile na číslo  774 505 676

Na přání Vás, zákazníků, jsme rozšířili kompletní sortiment chleba o chléb balený krájený.

 

 

Srdečně zveme všechny zákazníky do podnikové prodejny na teplé pečivo a chléb přímo z pece.

V dubnu 2012 jsme obnovili dopolední výrobu běžného pečiva (rohlíky, banketky, pletýnky, loupáčky), slaných chuťovek v podobě sýrových a pizza rohlíků, a koláčků jak tradičních, tak jejich rozšířeného sortimentu v podobě hřebenů, rohlíčků, pletánků, vdolků atd...

Výrobky pro Vaše zdraví:

JEMNÉ PEČIVO BEZ PŘÍDATKU ŘEPNÉHO CUKRU SLAZENÉ FRUKTÓZOU, vhodné pro zvláštní výživu, např. pro diabetiky,  bez kypřidel a jiných přídatných látek.  Mazance a vánočky jsou balené a výrazně označené a pečeme je na čtvrtky, objednávky od 5ks lze dohodnout i na jiný den v týdnu. Fruktóza je ovocný cukr, který se nachází např. v ovoci a medu. Konzumace fruktózy má malý vliv na hladinu glukózy v krvi (GI 20). V játrech je ihned zoxidovaná na energii nebo se pomalu přeměnění na glukózu. Na rozdíl od glukózy nestimuluje tvorbu inzulinu.

STAROBĚLSKÝ MOUŘENÍNEK  pšenično-žitný  chléb na bázi celozrnného žitného kvasu,  bez kypřidel a jiných přídatných látek, 400g a700g, nebalený i balený nekrájený, pečeme na pondělky a čtvrtky.  Ochranný účinek celozrnných potravin proti rakovině se vztahuje především na rakovinu tlustého střeva. Celozrnné výrobky představují bohatý zdroj sacharidů, které může střevní mikroflora fermentací měnit na mastné kyseliny s krátkým řetězcem. Tyto mastné kyseliny mohou snižovat aktivitu různých rakovinotvorných faktorů. Přítomná vláknina rovněž zvětšuje objem stolice a váže karcinogeny, které tak jsou z těla odstraněny dříve, než mohou být příčinou vzniku různých problémů.  http://zdravi.centrum.cz/jime-zdrave/2011/3/31/galerie/jidlo-proti-rakovine/